Genel Kurallar

1.      Gazi İhtisas  Spor  Kulübü  tesisleri   5.-16  yaş grubunda  eğitim verir.

2.      Rezervasyon görevlilerimiz,üyenin üye  kimliğini ibraz etmesini talep etmeye yetkilidirler. Bu durumda kişi üye kimliğini ibraz etmediği taktirde tesisi kullanamaz.

3.      Tesisimizde,  bitiş saatine 15 dakika kala temizlik işlemlerine başlanmaktadır.

4.      Üyelerimizin program bitiş saatinde, tesisin tüm birimlerini terk etmeleri gerekmektedir.

5.      Gazi İhtisas  Spor  Kulübü  yönetimi tesis içi tadilata gerek gördüğünde, tadilat için kapalı olunacak sürenin duyurusunu tesis girişindeki panoda yazılı olarak üyelerine önceden yapar.

6.      Gazi İhtisas  Spor  Kulübü . sunduğu spor hizmetlerinin saat, seans, kural ve ücret tarifesinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

7.      Üyeler tesisimizdeki spor alanlarından yararlanmak için, faydalandıkları bölümün kurallarına uygun kıyafetleri kullanmak zorundadır.

8.      Tesise evcil hayvan, dışarıdan yiyecek-içecek, spor ya da oyun amaçlı malzeme getirilemez.

9.      Özel dersler üyelik kapsamı dışında olup ayrı ücrete tabidir. Özel ders için rezervasyon yaptırılması ve ücretin önceden ödenmiş olması gerekmektedir. Özel ders uygulaması Gazi  İhtisas  Spor  Kulübü  tarafından belirlenen saatlerde yapılacak olup, gerektiğinde yürürlükten kaldırılabilir.

10.  Üyelerin yanlarında değerli eşya getirmemeleri önerilir. Kaybolan eşyalardan Gazi İhtisas Spor Kulübü . sorumlu tutulamaz.

11.  Tesiste ve tüm seans saatleri içinde izinsiz, çekim yapılamaz.

12.  Tesise ruhsatlı dahi olsa silahla girilemez.

13.  Tesis içinde  ve  bahçesinde   alkol, sigara vb. maddeleri kullanmak yasaktır.

14.  Tesisin genel hijyen ve temizliğini korumak için Gazi  İhtisas ‘ın sunduğu hijyenik çözümlere (galoş v.s) uyulması zorunludur.

15.  Üyenin ya da yanında getirdiği misafirin tesisin herhangi bir yerine zarar vermesi halinde, tutulacak zapta göre zarar üyeden tazmin edilir.

16.  Gazi İhtisas  yönetimi üyenin tesis içinde uğrayacağı fiziksel veya maddi zararlardan sorumlu değildir.

17.  Üyeler   Gazi  İhtisas . hakkında her türlü öneri ve eleştirilerini, e-posta,  dilek istek kutusuna yazarak bildirebilirler.

18.  Gazi  İhtisas  . günün şartlarına göre gerekli gördüğünde, üyelik kurallarını değiştirme, kaldırma ya da yeni kurallar ekleme hakkına sahiptir.

19.  Bütün üyelikler 1 ay (30 gün) üzerinden hesaplanır.

20.  Üye kartı olmadan antrenmanlara  giriş yapılamaz.

21.  Üye, yararlandığı spor branşına göre gerekli spor malzemelerini (antrenman forması ,şort, mayo, tişört, spor ayakkabısı, spor çorabı, yüzme branşına özgü bone, gözlük, havlu, terlik, vb) yanında bulundurmakla yükümlüdür.

22.  Üye, spor eğitmeninden izin almadan spor alet ve ekipmanlarının yerini değiştiremez, izin alarak yerini değiştirdiği spor alet ve ekipmanlarını seans sonunda yerine koymakla yükümlüdür.

23.  Üyeler  antrenörlerin  uyarılarına uymak zorundadır. Bu uyarılara ve kurallara uymayanlardan tesisi terk etmesi istenecektir, aksi davranışta bulunanların üyelikleri iptal edilecektir.

24.  Kullanıcıların, tesis içerisinde ve çevresinde kullandıkları malzemelerde meydana getirecekleri hasardan kendileri sorumludur ve meydana gelecek maddi zararı karşılamakla yükümlüdür.

25.  Herhangi bir sağlık sorunu olanların bir doktora danışmaları tavsiye edilir. Spor yaparken sorun yaratabilecek bir sağlık problemi olanların kayıt aşamasında ve seansa girmeden önce görevli eğitmenlere durumlarını bildirmeleri gerekmektedir.
 

Kapalı Spor Salonları Kullanım Kuralları

Üye seçmiş olduğu spor branşı ve seans saati dışında başka bir saatte seansa giremez.

Spor yapılan alanlarda uygun spor ayakkabı giyilmesi zorunludur. Ayakkabılar hafif, esnek veya deri tabanlı ve topuksuz olmalıdır. Zeminde siyah iz bırakan ayakkabılar, bot, sandalet ve terlikle salonun kullanılmasına izin verilmez.

Basketbol potasına asılmak, potanın ağırlık aksamları ile oynamak, potayı yerinden oynatmak, potanın kurulumuna müdahale etmek yasaktır.

Voleybol filesine asılmak, direkleri yerinden oynatmak ve filenin kurulumuna müdahale etmek yasaktır.

Voleybol ve Basketbol topuna ayakla vurmak ve amacı dışında kullanmak yasaktır.