Program İçeriği
Spor programları, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında kendini geliştirmek isteyen gençler için özel olarak hazırlanmıştır. Seçtikleri branşta teknik ve fiziksel testlerden geçirilen kampçılar, Gazi İhtisas Spor Kulübü ‘nun profesyonel antrenörler tarafından oluşturulan antrenman programları ile sezon öncesinde eksiklerini kapatma şansı bulurlar. Antrenmanlar teknik, kondisyon ve teorik çalışmalardan oluşur. Günde 2 antrenman ve teorik çalışmadan oluşan yoğun programlar ile gençlerin fiziksel ve teknik kapasitelerini geliştirmek hedeflenmiştir. Kamp süresince yapılan antrenmanlarda başarılı performans gösteren sporcular Gazi İhtisas takı olma şansı bulurlar.

Aktiviteler
Antrenmanlar ve maçlar dışında kalan saatlerde kampçılar, şehir turları, yüzme, doğa gezileri, paintball gibi renkli aktiviteler yaparak tatilinde tadını çıkartacaklardır.

Basketbol Kampı / 7-15 Yaş
Basketbol kampı bu branşlarında kendini geliştirmek isteyen gençler için özel olarak hazırlanmıştır. Kamp başında teknik ve fiziksel testlerden geçirilen kampçılar, profesyonel antrenörler tarafından oluşturulan antrenman programları ile sezon öncesinde eksiklerini kapatma şansı bulurlar. Antrenmanlar teknik, kondisyon ve teorik çalışmalardan oluşur. Günde 2 antrenman ve teorik çalışmadan oluşan yoğun programlar ile gençlerin fiziksel ve teknik kapasitelerini geliştirmek hedeflenmiştir. Kamp süresince yapılan antrenmanlarda başarılı performans gösteren kampçılar, GAZİ İHTİSAS SPOR KULUBU takımlarına seçilme ve lisanslı sporcu olma şansı bulurlar.

Voleybol Kampı / 7-15 Yaş
Voleybol kampı bu branşlarında kendini geliştirmek isteyen gençler için özel olarak hazırlanmıştır. Kamp başında teknik ve fiziksel testlerden geçirilen kampçılar, profesyonel antrenörler tarafından oluşturulan antrenman programları ile sezon öncesinde eksiklerini kapatma şansı bulurlar. Antrenmanlar teknik, kondisyon ve teorik çalışmalardan oluşur. Günde 2 antrenman ve teorik çalışmadan oluşan yoğun programlar ile gençlerin fiziksel ve teknik kapasitelerini geliştirmek hedeflenmiştir. Kamp süresince yapılan antrenmanlarda başarılı performans gösteren kampçılar, GAZİ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ takımlarına seçilme ve lisanslı sporcu olma şansı bulurlar.

Yüzme Kampı / 7-15 Yaş
Yuzme kampı bu branşlarında kendini geliştirmek isteyen gençler için özel olarak hazırlanmıştır. Kamp başında teknik ve fiziksel testlerden geçirilen kampçılar, profesyonel antrenörler tarafından oluşturulan antrenman programları ile sezon öncesinde eksiklerini kapatma şansı bulurlar. Antrenmanlar teknik, kondisyon ve teorik çalışmalardan oluşur. Günde 2 antrenman ve teorik çalışmadan oluşan yoğun programlar ile gençlerin fiziksel ve teknik kapasitelerini geliştirmek hedeflenmiştir. Kamp süresince yapılan antrenmanlarda başarılı performans gösteren kampçılar, GAZİ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ takımlarına seçilme şansıbulurlar.